Fredric Käld

Föreläser om: Rädslor, mod, mål, motivation, självförtroende, coachande ledarskap, coachande metodik i musik- och kulturskolan

Fredrics föreläsningsrubriker:
- Simply rädd! – om ett modigare liv
- Att vara modig är ett val, att vara rädd och känna obehag är känslor
- Vill du uppleva något eller vill du leva upp till något?
- Det har jag aldrig provat förut så det kan jag helt säkert

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Simply rädd! – om ett modigare liv

Fredric Käld, diplomerad coach, vill inspirera dig till ett modigare liv. Ett ärligare liv där du slutar begränsa dig själv och blir den du vill vara. Ett liv där du vågar ge dig hän och njuta lite mer. En föreläsning om mod, självförtroende och självkänsla och att vilja lite mer.

Fredric Käld har jobbat med människor och personlig utveckling i mer än 25 år. Han har en bakgrund som professionell musiker och lärare. Fredric arbetar idag som utbildningskonsult och är en uppskattad inspirationsföreläsare som brinner för att få människor att växa i vardagen.

Han är en ödmjuk och autentisk föreläsare med ett personligt tilltal som berör och skapar hög igenkänning genom hela föreläsningen. Han blandar humor med allvar och använder både metaforer och personliga berättelser.

Att vara modig är inte att vara orädd, det är ett val att inte låta det som är obehagligt och skrämmer stå i vägen för dig och det du vill. När du slutar gömma dig bakom vad du är och vad du inte är, kan du utmana dig själv att bli den du vill vara.
Det kan handla om ett modigare föräldraskap, att vara en modigare chef, kollega, vän eller att vara modigare för din egen skull.
Att vara modig är ett val!

Kontakta oss så berättar vi mer om Fredric Käld!

"Proffsigt! Innehållsrikt och tydligt. Humoristiskt med självdistans!"

Det här har jag väntat på i flera år! Superbra!

Ett viktigt ämne och en karismatisk föreläsare som både berättade fakta samt egenupplevda händelser.

Är föreläsaren tillgänglig?