Cecilia Walton

Föreläser om: Kost, hälsa, hållbarhet

Cecilias föreläsningsrubriker:
- Öka frisknärvaron och välbefinnandet på företaget
- Hållbara, enkla och smarta val för hälsa och miljö
- Det kreativa köket

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Öka frisknärvaron & välbefinnandet

Cecilia Waltons unika föreläsningar väver samman näringskunskaper med matlagning på ett kul, förenklande och inspirerande sätt. Hon fördjupar medvetenheten och kunskapen om hur viktig maten är för vårt välbefinnande och dagliga prestation på jobbet, i skolan och på fritiden.

Cecilia Walton är kock och diplomerad kostrådgivare och har även lång erfarenhet av försäljning inom byggbranschen samt arbetat med ledarskap och utbildning inom ideell verksamhet under många år. Med egna erfarenheter under uppväxten av felaktig kost, vet hon hur hennes skol- och idrottsresultat påverkades negativt och fortsatte in bra bit in i vuxenlivet.

Idag arbetar hon med att utbilda i näringslära och matlagning med föreläsningar, workshops, matevents och matlagningskurser samt utveckling av mat på skolor och förskolor.

Cecilia talar med passion, humor och energi som bjuder in åhörarna att vilja och våga ställa frågor. Utifrån ett inspirerande och positivt sätt vill hon påverka till förändring och förbättring. Ni får konkreta råd och tips på hur ni kan förenkla och förbättra er matvardag, med minskad stress, bättre planering och större variation på maten. Samt nya idéer om hur ni kan göra er vardag bättre och friskare.

Ur Cecilias föreläsningar:

  • Hur påverkas vår mentala och fysiska prestation genom maten?
  • Varför det är viktigt både vad och hur vi äter?
  • Hur kan vi få in en sundare livsstil i en stressad vardag?
  • Vilka näringsämnen finns det och varför är det viktigt att få i oss dem?
  • Varför kunskap och kompetens med rätt redskap i köket gör ditt liv enklare?
  • Hållbara val för hälsa och miljö

Boka Cecilia om ni vill ha ett hälsoinslag på er konferens. Föreläsningen kan med fördel kompletteras med workshop.

Kontakta oss så berättar vi mer om Cecilia Walton!

"Det märks att Cecilia har mycket erfarenhet av att laga mat, både som kock och privat, och att hon verkligen brinner för det hon gör!

Vi hade en mycket trevlig kväll under vilken vi fick spännande nya kunskaper om allt från råvaror till själva tillagningen och hur man gör den både mer effektiv och rolig!

Jag kan varmt rekommendera att anlita Cecilia – för att just skapa en mer kreativ vardag, både i köket och runt bordet!"

Lena Creut
Är föreläsaren tillgänglig?