Blossom Tainton Lindquist

Föreläser om: Hälsa, balans, kost, motion, stress, utmattning, utbrändhet

Blossoms föreläsningsrubriker:
- Flodhästen i träsket
- Reload Workshop
- M.U.M.S = Mat.Umgänge.Motion.Sömn

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Är du rätt rustad för ditt jobb -
och det liv du vill leva?

Blossom Tainton Lindquist föreläser om hälsa på ett underhållande och inspirerande sätt. Hon har över 20 års erfarenhet av att coacha, träna och hjälpa människor till ett friskare och starkare liv.

Blossom är förutom licensierad personlig tränare och yogainstruktör även certifierad holistic lifestyle coach samt diplomerad ayurvedahälsorådgivare. I hennes föreläsningar delar hon med sig av fakta, forskning och egna erfarenheter från sina dryga 20 år i branschen.

Blossoms stora intresse för kroppen och hur den fungerar började efter att hon själv haft stora problem med sin rygg efter hård dansträning och graviditet i unga år. En läkare rekommenderade yoga efter en diskbråcksoperation, och därmed väcktes en nyfikenhet att studera mer.

Det ledde Blossom in på många teorier inom personlig utveckling i ett helhetsperspektiv som så småningom slog rot i ayurvedan. Varje individ är unik, men också en del av ett sammanhang. Med ayurvedan som verktyg, säger Blossom, är det lätt att förstå hur man fungerar och det är utgångsläget för att kunna ge sig själv rätt förutsättningar till välbefinnande.

Här är tre föreläsningar/workshops med Blossom:

M.U.M.S - Mat.Umgänge.Motion.Sömn
Vad gör man när man tappat lusten eller saknar motivation? Föreläsningen ger ett holistiskt hälsoperspektiv med rötter i den indiska livskunskapen Ayurveda och utgår från fyra grundpelare i livet för hälsa och välmående. Blossom berättar om hur vi kan:

  • SKAPA balans och harmoni i tillvaron (för det är inget man hittar…)
  • Bli stark inifrån och ut
  • Få upp energinivån

Flodhästen i träsket
En föreläsning om hälsogurun som själv kraschade. Om att, all kunskap till trots, ändå lyckas med att få diagnosen utmattningdepression och skammen däri.

Reload Workshop
Tidsbestämda mål eller Tidlösa Visioner?
Workshop med övningar och uppgifter i mental träning som ger insikter som i sin tur motiverar till hälsobefrämjande och hållbara livsstilsförändringar.

Blossom kan anpassa och kombinera innehåll från ovanstående föreläsningar och workshop samt även lägga till:

  • Andningsövningar
  • Enkel meditation
  • Musik och sång

Blossom är en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet som hälsoexpert kom med programmet ”Toppform” i SVT där hon var programledare och coach i samtliga 6 säsonger. Hon har varit träningsexpert i många tidningar och även chefredaktör för ett eget hälsomagasin.

Ta del av Blossoms erfarenheter och få tips och råd till er personliga toppform på ett underhållande och inspirerande sätt. Som Blossom säger: - Hälsa och välbefinnande är en resa, inte en destination!

Kontakta oss så berättar vi mer om Blossom!

Är föreläsaren tillgänglig?