Mikael Wiberg

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Umeå

Moderator och debattledare

När Mikael Wiberg, professor i interaktionsdesign, modererar kommer hans teknikkunskap i kombination med hans intresse för hur det påverkar oss människor att göra att han både ställer relevanta frågor och engagerar både föreläsare och publik.

Mikael Wiberg är en internationellt välkänd IT-forskare, designer och författare. Som professor har Mikael fördjupat sig i hur vår vardag förändras med sociala medier, mobiltelefoner och ständig uppkoppling.

Han har studerat öppen innovation inom organisationer, och som digital strateg har han arbetat med hur vi kan utnyttja den digitala teknikens möjligheter för olika verksamheter.

Som moderator, debattledare eller debattdeltagare inspirerar Mikael till att förstå vår digitala samtid, och hur vi kan bereda oss för kommande teknikskiften i vårt samhälle.

Mikael är en utmärkt moderator på konferenser och i paneldebatter i områden som på olika sätt berör samhällets digitalisering. Han är även en anlitad talare som bjuder på engagerande föredrag om samhällets digitalisering – dess utmaningar och dess möjligheter.

Kontakta oss så berättar vi mer om Mikael Wiberg!

Mikael har förmågan att förklara det komplicerade på ett enkelt sätt med forskning, exempel och tankeväckande frågor inom området digitalisering och interaktionsdesign. Han har en passion för innovation och utifrån insikter om användares behov och beteenden håller han föredrag med en energi som når fram, både till publik på plats och genom TV-rutan.

Maria Nordmark, Utvecklingsansvarig, Bilda

Mikael har en unik kombination av genuin nyfikenhet, driv och kunskap – det brukar vara bra egenskaper för att kallas innovativ talare. Hans personlighet till detta gör att han alltid är en talare man inspireras av och man får med sig konkret och praktiska tips och tankeställare. Mikael brinner. Får du chansen – lyssna på honom.

Jan Tallroth, Marknadsförare & Change management konsult
Är moderatorn tillgänglig?