Våra kundgarantier

Vi lägger stor energi på att sätta oss in i er situation och använder, för branschen, nya och annorlunda metoder som hjälper er att maximera oddsen för att ni ska lyckas med er konferens.

Ni får kostnadsfri rådgivning där vi hjälper er att hitta rätt inspiratör bland Sveriges bästa föreläsare, moderatorer och underhållare. Den kostnadsfria rådgivningen gäller både för mindre och större evenemang.

Vi erbjuder två garantier för dig som kund:

  1. Talar-Garanti (gäller även för moderatorer)
  2. Nöjd-Kund-Garanti

Talar-Garanti. Vad händer om oturen skulle vara framme? Låt säga att en bokad föreläsare skulle få förhinder på grund av transportproblem eller bli hastigt sjuk. Då erbjuder vi er en eller flera likvärdiga föreläsare till det aktuella uppdraget. Vår Talar-Garanti är unik i branschen och ger dig trygghet. Ring så berättar vi mer!

Nöjd-Kund-Garanti säkerställer att vi tillsammans maximerar oddsen för att ert evenemang ska bli så framgångsrikt som möjligt. Vårt arbetssätt skiljer sig från andra i branschen och vi berättar gärna mer om denna garanti när vi hörs på telefon. Hör av dig! Vi garanterar att du