Hur bokar man en föreläsare?

1. Kundens behov och önskemål
När vi får kontakt, via mail eller per telefon, går vi tillsammans med er igenom de behov och önskemål som ni har för ert evenemang. Dessa kan gälla vilken typ av föreläsare ni söker, vilka ämnen föreläsningen ska beröra, om det är en personalkonferens, kundevent eller kick-off, datum för genomförandet, budget för föreläsaren med mera.

2. Vi skickar förslag på föreläsare
Därefter söker vi i vår databas efter tillgängliga föreläsare som matchar era behov och önskemål. Efter att vi kontaktat föreläsarna och bett dem preliminärboka aktuella datum mailar vi förslagen till er.

3. Överenskommelse och bokning
Efter att ni gått igenom förslagen tar vi kontakt igen och tillsammans tittar vi på föreläsarens kompetens, talarstil, humornivå, erfarenheter med mera för att komma fram till den bästa lösningen för ert evenemang. Om ni önskar fler alternativ än de vi erbjudit tar vi gärna fram nya förslag. När vi har hittat rätt föreläsare till ert evenemang skickar vi avtal och bekräftelse på vår överenskommelse.

4. Kontakt och förberedelser med föreläsaren
I god tid innan evenemanget kontaktar föreläsaren er. Tillsammans går ni igenom praktiska detaljer samt era behov och önskemål vad gäller föreläsningens innehåll och genomförande.
I samband med vår överenskommelse får ni av oss en praktisk checklista att gå igenom med föreläsaren.

5. En sista avstämning inför evenemanget
Ett par dagar innan föreläsningen kontaktar föreläsaren er för en sista avstämning där alla tider med mera gås igenom igen för att säkerställa att inga missförstånd föreligger.

6. Efter föreläsningen gör vi en utvärdering av genomförandet
Vi kommer att kontakta er för att tillsammans följa upp hur föreläsarens framförande mottogs av deltagarna. Efter utvärderingen återkopplar vi till föreläsaren.

Kostnadsfri rådgivning
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!

Välkommen till Talargruppen – en trygg och transparent talarförmedling!