Andreas Carlsson

Föreläser om: Handlingskraftighet, personlig utveckling, nätverkande, mod, driv och talang

Andreas föreläsningsrubrik:
- Från idé till succé

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Från idé till succé

Andreas Carlsson föreläser om handlingskraftighet, personlig utveckling, nätverkande, mod, driv och talang, kryddat med sina egna fantastiska livshistorier och hur han hamnat där han är idag. Men också om att man måste tänka utanför ramarna och våga misslyckas om man vill lyckas!

Andreas Carlssons föreläsningar är en omskakande energikick. Man går från hans föreläsningar med en wow-känsla och att allt är möjligt. Det är Andreas eget motto i livet och han är övertygad om, att kunde en enkel grabb från Tingsryd i Småland bli framgångsrik, så kan vem som helst bli det.

Andreas mål är att inspirera och motivera människor till prestationer som man inte vågat tro varit möjliga tidigare. Andreas har ett engagemang och en drivkraft som lyser igenom, passionerat och underhållande delar han med sig av sina

Andreas Carlsson är den framgångsrika entreprenören, managern, föreläsaren, låtskrivaren och författaren som blev känd för svenska folket i och med sin jurymedverkan i TV-programmen Idol och X-factor. Han tillhör den exklusiva skara som vars låtar sålts i fler än 150 miljoner exemplar.

Mindre känt är att Andreas även är författare, föreläsare och entreprenör. Han har skrivit flera böcker, varav ”Live to Win – Låtarna som skrev mitt liv” har sålts i 100 000 exemplar. Den senaste boken, ”Från Idé till succé” vänder sig främst till unga människor som vill förverkliga sina drömmar på ett lönsamt sätt. Som entreprenör har Andreas startat ett eget musikförlag, utvecklat TV-projekt och skapat en musikutbildning, Academy of Music and Business.

Välkommen att boka Andreas Carlsson och häng med på en spännande och motiverande föreläsning där byggklossarna är drömmens vikt, handlingskraftighet, varumärkesbyggnad, ambition, entreprenörskap, marknadsföring, nätverkande, paketering och pitch.

Kontakta oss så berättar vi mer om Andreas Carlsson!

"Andreas leaves no one behind as he takes you through a motivational energy boost based on his thrilling life story. Andreas brings to the table an exceptionell ability to translate future trends into tangible as well as inspirational actions."

GOOGLE

"Med en fantastisk energi, glädje och en stor portion ödmjukhet lotsade Andreas oss genom sitt smått ofattbara liv och jag kände verkligen att ingenting är omöjligt om det finns en vilja, tack Andreas för inspirationen."

TELGE KRAFT

"En humoristisk, positiv personligt präglad berättelse om mod, chanser, käftsmällar och vita tänder."

JÖNKÖPINGS UNIVERSITET

"Andreas är en dynamisk och inspirerande inspiratör. Hans genuina berättelse om sin livsresa, fylld av ambitioner driv och drömmar, berör på djupet av hjärtat. Genom tron på varje människas inneboende potential förmedlar han en känsla av att allt är möjligt."

LÄNSFÖRSÄKRINGAR
Är föreläsaren tillgänglig?