Madeleine vall Beijner

Föreläser om: Motivation, målsättningar, mental styrka, drivkraft, framgång

Madeleines föreläsningsrubriker:
- Möt motgångar med fighter-anda
- Motivation och Inspiration
- Stark på insidan

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Möt motgångar med fighter-anda

Madeleine Vall Beijner är en av Sveriges bästa kvinnliga kampsportare genom tiderna och var som europamästare rankad topp tre i världen inom thaiboxning. Madeleine har en förmåga att få sin publik att möta motgångar med en fighter-anda och pusha alla i rummet att bli sitt bästa jag.

Madeleine Vall Beijner erbjuder åhörarna att följa med på hennes spännande resa, från sovsäck på golvet i boxningslokalen till lyxhotell och egen chaufför i Hollywood.

I en rutinkontroll i samband med att hon skulle sadla om till traditionell boxning fick hon veta att hon ådragit sig hjärnskador och bara var ett slag från döden. År 2015 slutade hon tävla och är idag personlig tränare, föreläsare och stuntskådespelare, bland annat i Hollywood-filmen Wonder Woman.

Madeleine föreläser om framgång, men är också brutalt ärligt om medaljernas baksida och priset hon betalat. Hon berör ämnen som motivation, mental styrka, elitidrottens baksida och om att hantera ofrivilliga förändringar.

Madeleine är också medförfattare till boken "Stark på insidan" som kom ut hösten 2017. Boken berättar om den träningsmodell som utvecklades under det tio år långa samarbetet med pedagogen och mentala tränaren Igor Ardoris.

Efter en föreläsning med Madeleine kommer åhörarna kliva ut ur rummet uppfyllda av motivation och inspiration. Föreläsningarna kombinerar hon gärna med ett skräddarsytt träningspass.

Madeleines föreläsningar vänder sig till såväl privat som offentlig sektor på mässor, konferenser, kick-offer eller som teambuilding.

Kontakta oss så berättar vi mer om Madeleine!

Madde är på riktigt.
Hon talar från hjärtat och det går inte att inte ryckas med eller förundras över hennes resa.

Är föreläsaren tillgänglig?