Johan Rheborg

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Stand-up, föreläsare, konferencier

Johan Rheborg är en av landets populäraste komiker. Hans standup-turné “Rheborg” kallades bland annat “fullständigt halsbrytande komik” (Expressen) och “magiskt” (NSD). Johan vann dessutom svenska humorpriset 2015 både för årets manliga humorprestation och årets humorprogram (“Morran och Tobias”).

Johan Rheborg har i över 20 år varit en av landets mest omtyckta komiker och skådespelare. Han har skapat klassiska karaktärer  som “Fredde” i “Solsidan” och Percy Nilegård. Han har dessutom nominerats till en Guldbagge för bästa manliga huvudroll i Killinggängets film ”Fyra nyanser av brunt”.

Johan Rheborgs komikerkarriär började i humorgruppen Killinggänget tillsammans med bland andra Henrik Schyffert och Robert Gustafsson i början på 90-talet och tv-serier som ”I manegen med Glenn Killing”, ”NileCity 105.6”, ”Percy tårar” och ”Torsk på Tallinn – En liten film om ensamhet”.

På tv har Johan Rheborg även medverkat i bland annat ”Parlamentet”, dramaserien ”Cleo” och humorserien ”Hjälp”. Han har också spelat i långfilmerna ”Känd från tv”, ”Kenny Begins” och ”Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann”.

Dessutom är Johan en populär föreläsare.

  • Rheborgs komiska styrka ligger i iakttagelser och ett bombardemang av träffsäkra adjektiv.

    Arbetarbladet (betyg 4 av 5)
    Om standup-föreställningen “Rheborg”

Kontakta oss så berättar vi mer om Johan Rheborg!
Är underhållaren ledig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag som matchar era önskemål
  3. Ni väljer underhållare och vi skickar en bekräftelse