Helena Önneby

Föreläser om: Personlig kraft, självledarskap, stresshantering, mindfulness

Helenas föreläsningsrubriker:
- Balansverktyg för en hektisk vardag
- Det började med maten
- Hitta din inre kraft och skapa det liv du vill ha!
- Pure Personal Power – tools to collect on a healing journey

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Stockholm

Få tillgång till din personliga kraft

Helena Önneby delar med sig av reflektioner och verktyg om personlig utveckling och holistisk hälsa med utgångspunkt i egna erfarenheter. Med en blandning av upplevelsebaserad inlärning och inspiration lämnar du en föreläsning med Helena med en känsla av utökad kraft och massor av användbara verktyg.

Helena Önneby arbetar som coach, skribent, utbildare och hjälper företag och individer att nå mer av sin potential. Hennes mission är att få fler människor att vakna upp till sin inneboende kraft genom att ta tillbaka makten över sina liv genom ansvar och tillit.

Med en egen resa bakom sig att ha läkt från sex olika autoimmuna sjukdomar och på djupet hittat tillbaka till kraften är Helenas stil både trovärdig och inspirerande. Läkarna gav ingen särskilt hoppfull prognos för framtiden så Helena bestämde sig för att ta tillbaka ansvaret för sitt liv och sin hälsa. Detta var inledningen på en resa som handlat om livsstilsförändringar och läkning på en både fysisk, mental och själslig nivå.

Helena delar med sig av många konkreta verktyg och tankeövningar som du direkt kan applicera i ditt liv. Med devisen, det är det små förändringarna vi gör ofta som gör stor skillnad, kommer du att känna dig både lugnare och starkare när du lämnar föreläsningen.

Med mer än 10 års erfarenhet av olika roller inom HR och ledarskap har Helena förmågan att förmedla sitt budskap på ett strukturerat och inspirerande sätt. Hon är duktig på att läsa av målgruppen och anpassa upplägget efter behov. Helena är även utbildad Balansinspiratör vid MediYoga Institutet och har skrivit boken ”Pure Personal Power – tools to collect on a healing journey”.

Helenas mest efterfrågade föreläsningar och workshops:

 • Balansverktyg för en hektisk vardag
  En workshop som fokuserar på stresshantering och enkla verktyg för att skapa mer balans mitt i vardagen med inslag av mindfulness, MediYoga och meditation
 • Det började med maten
  Helenas egna berättelse att läka från sex olika autoimmuna sjukdomar och den resa som började med kostomställningar men utvecklades till att inbegripa både kropp, sinne och själ
 • Hitta din inre kraft och skapa det liv du vill ha!
  En inspirerande föreläsning med nycklar till hur du tar tillbaka makten över ditt liv och skapar de förutsättningar du vill leva med
 • Pure Personal Power – tools to collect on a healing journey
  Med avstamp I boken med samma namn handlar föreläsningen om 5 viktiga nycklar till holistisk hälsa
Kontakta oss så berättar vi mer om Helena Önneby!

"Tack för en professionell och positiv föreläsning. Blandningen av konstruktiva råd och egna erfarenheter inspirerar verkligen."

Kjell Ostergard, Saint-Gobain

"Helena har en spännande historia och är verkligen en inspirerande talare.

Det är fantastiskt att inse vad vi kan uppnå genom att förändra vårt perspektiv och attityd!"

Pernilla Lantz
Är föreläsaren tillgänglig?