Hampus Nessvold

Föreläser om: Samhällsnormer, mansrollen

Hampus föreläsningsrubrik:
– Ta det som en man

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Ta det som en man

Hampus Nessvolds föreläsning bygger på hans bok ”Ta det som en man”, där han gör en personlig och rolig djupdykning i sig själv och mansrollen.

Hampus Nessvold beskrivs som en oblyg, driven och begåvad ung man som gett sig in i medievärlden för att påverka den inifrån och ut. Han är artist, programledare och föreläsare.

Ni känner igen Hampus som programledare från program såsom ”22 kvadrat” i P3 vilket även nominerades till Eurovisonens tv- och radiopris Rose d’Or, ”Tänk till snackar stress” på UR/SVT1, webbserien ”Hampus gör sommaren” och FATTA MAN ”Det börjar med mig” – stafettpodcast.

I boken ”Ta det som en man” (Bonnier Carlsen) skriver Hampus bland annat om relationer, känslor och kroppskomplex och delar med sig av sina erfarenheter av till exempel manlig vänskap olycklig kärlek och hur det känns att ha Smålands kanske smalaste handleder. Mot machokulturen, för en ny sorts manlighet. En viktig bok. För alla som är eller känner en ung man.

Hans tankeväckande föreläsning ifrågasätter inte bara dagens samhällsnormer och den destruktiva och begränsande mansrollen utan uppmuntrar också pojkar och män att ta ansvar och vara del i kampen. Det är en föreläsning som trots högst allvarligt budskap framförs med gränslös humor och ironi och öppnar upp för samtal bland både unga och vuxna.

I samarbete med Promotor Media. Foto: Herman Caroan

Kontakta oss på Talargruppen
så berättar vi mer om Hampus!

Är föreläsaren tillgänglig?
Ring oss direkt på 08-720 10 00 eller fyll i kontaktformuläret. Vi hör av oss inom en arbetsdag!
Hur fungerar en bokning?
  1. Ring eller maila oss och få kostnadsfri rådgivning
  2. Ni får förslag på föreläsare som matchar era önskemål
  3. Ni väljer föreläsare och vi skickar en bekräftelse med vår unika talargaranti och nöjd-kund-garanti