Charlotte Karlsson

Föreläser om: Aktiv livsstil, hälsa, friskvård, hälsofrämjande ledarskap, coachande ledarskap, drivkraft, effektivitet, framgång

Charlottes föreläsningsrubriker:
- Med hinder mot mål
- Snöra på dig skorna
- Skapa rörelse i vardagen
- Spring ditt lopp
- Löpteknik

Språk: Svenska

Hemort: Stockholm

Med hinder mot mål

Charlotte Karlsson är en av våra mest kända och uppskattade träningsprofiler. Hon har tagit SM-guld i Stockholm Marathon, representerat Sverige på både EM och VM i marathon samt vunnit Lidingöloppet. Vid sidan av löparkarriären vill Charlotte på ett lustfyllt och kreativt sätt inspirera andra till en aktiv livsstil och medvetna kostval.

Efter en föreläsning med Charlotte Karlsson kommer publiken garanterat ha fått ny inspiration och motivation för att ta sig an nya utmaningar. Det behöver inte bara vara kopplat till löpning utan också till att uppnå sina mål och hitta en väg att gå.

Charlotte erbjuder inspirationsföreläsningar, träningsprogram och bedriver coachningsverksamhet. Dessa passar såväl privat som offentlig sektor på konferenser, kick-offer och teambuilding.

Hennes erfarenhetsbaserade föreläsningar kan med fördel kombineras med löpträning. Träningspassen anpassas alltid för alla nivåer; från nybörjare till vana löpare.

Här är tre av Charlottes mest populära föreläsningar:

  • Med hinder mot mål
    Vi får ofta höra att vi kan vända motgångar till något positivt. Men tänk om en framgång inte sker trots en motgång, utan tack vare den?
  • Snöra på dig skorna
    En föreläsning om löpträning där Charlotte visar hur man kommer igång, undviker fällorna, hur man utmanar befintlig form, hur man springer intervaller och vilken mat som hjälper snarare än stjälper.
  • Skapa rörelse i vardagen
    Den här föreläsningen handlar om vikten av vardagsmotion med konkreta tips hur vi kan passa in den i våra fullspäckade scheman.
Kontakta oss så berättar vi mer om Charlotte!

"Tala om utstrålning, karisma och alltid så inspirerande och motiverande."

Jenny

"Du är min inspiration när det kommer till löpning. Hade det inte varit för dig så hade jag nog aldrig sprungit mitt första marathon.
Tack."

Sara

"Vill bara tacka för att du motiverar mig så mycket när du bjuder på högt och lågt, lycka och tårar. Allt det där som löpningen bjuder på.
Hurra för dig!"

Daniel
Är inspiratören tillgänglig?