Björn Rhodin

Föreläser om: Stresskontroll, smärtlindring, rehab, träning

Björns föreläsningsrubrik:
- Hållbart yrkesliv: energi kvar EFTER jobbet

Språk: Svenska, Engelska

Hemort: Göteborg

Skapa ett hållbart yrkesliv
- och ha energi kvar EFTER jobbet

Björn Rhodin lär er hantera stress och smärta med hjälp av en metod som kombinerar det bästa från vården med det bästa från gymmet och det bästa ur mental coachning. Genom åren har han hjälpt hundratals och åter hundratals människor med smärtlindring, rehab och stress.

Alla kan relatera till hur det är att ha ont och många människor i dagens samhälle har någon form av stress i livet idag. Stress ökar smärtan och smärtan ökar stress, samtidigt som 55 % av Sveriges befolkning i åldrarna 25 - 54 år idag har någon form av värk, säger Björn.

Björn Rohdin ger i sin föreläsning en mycket lättförståelig förklaring till varför det fungerar som det gör men också verktyg för att minska problemen och på sikt kunna få mer energi kvar till det som är viktigt i livet, efter jobbet.

Med över 18 000 arbetstimmar är det få smärtor, skador och typer av människor som Björn inte har arbetat med. Hans filmer på Facebook med tips och råd har flera hundra tusen besökare varje månad och podcasten ”Podden om Ont” har över 70 000 lyssningar i månaden.

Björn Rhodin har en bakgrund som professionell elittränare och har haft uppdrag som landslagstränare i thai- och kickboxning.

Björns mest populära föreläsning heter ”Hållbart yrkesliv - energi kvar EFTER jobbet” och bygger på faktumet att ju mer energi en medarbetare har efter jobbet, desto bättre kommer hen att må – och då kommer hen också att prestera bättre på jobbet. Den exakta utformningen av föreläsningen tas fram i samråd beställaren, för att innehållet ska bli så relevant som möjligt för målgruppen.

Kontakta oss så berättar vi mer om Björn Rhodin!
Är föreläsaren tillgänglig?